Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.01.2021
Uzené vyzrálé hovězí maso z vysokého roštěnce (Rib eye STEAK)
Máme pro Vás speciální LIMITOVANOU nabídku! Uzený vyzrálý hovězí steak z vysokého roštěnce (Rib eye) v PEPŘOVÉ krustě, uděný v domací udírně.  Maso ... číst celé
10.01.2021
Chybí Vám letní grilování?
S naším výborným masem a domacím pečivem je tak snadné si připomenout letní grilování i v zimě! Připomente si tento blahý pocit například s naší domá... číst celé
29.09.2020
Vakuované maso
Doplnily jsme náš e-shop o skvělé vakuované FRESH produkty!! Určitě se nezapomeňte podívat. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Výdejní místo Kuřim

Foglarova 1824

664 34 Kuřim

 

Výdejní místo Brno

Zájezdní 127/6

642 00 Brno - Bosonohy

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2020 Všechna práva vyhrazena, BulPek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz